Julpynt

Nu har det inte blivit något inlägg på ett tag, men det kan förklaras av en Sverigevistelse. Vist kan man väl tycka att man kunde slänga in en liten skrift även då, men det blir liksom inte av. Då umgås jag hellre med Henrik, kompisar och familjen än sitter och ugglar framför datorn.

11 hela dagar har jag varit hemma i Sverige och det har varit så skönt. Några dagar har jag jobbat, men det har blivit ett par dagars ledighet där vi tagit en tur upp till Rälln också. Jag tycker jag har hunnit med en hel del under dessa dagar och jag har träffat kompisar jag inte träffat på evigheter. Jag tror man anstränger sig lite extra att träffa vänner när man bor så här lite längre bort. Det gäller ju liksom att passa på när man är på hemmaplan, men nackdelen är att det inte blir så mycket lugn och ro utan mer fläng kors och tvärs för att hinna med så mycket som möjligt. Jag har också hunnit med att umgås med en vinterkräksjuk lillebror, så jag sitter nu och ber till någon lämplig gud att bacillerna inte tar på mig. Jag har klarat mig hittills, men det är ju ingen garanti direkt.

Nu är jag tillbaka i Tyskland och ska ordna med lite julpyntning så här på 1:a advent. En ljusstake fungrade i alla fall, men nummer två har nog flytten tagit död på. Undrar om man kan få tag på sådana där små glödlampor i det här landet?? Det är ju för övrigt ett tämligen tålamodsprövande arbete att prova ut vilken av lamporna som är trasig...Det får bli morgondagens huvudvärk.

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Såhär: ++++ magbaciller +++ (ja, kors med fingrarna alltså...inte plus!) Antar att du bad en lus-bön efter Knivsta visiten, den funkade väl??
Här har det pyntats till advent och jag bakade en otraditionell cheesecake med papparkakor i botten iställetför digestive. Sött som attan! Efter den blev det en rejäl träningsomgång på yogamattan, gymmet hade stängt!
Kram

2007-12-02 @ 19:31:27
URL: http://pysseliten.blogspot.com
Postat av: Kalle

nästa gång kanske jag hinner se dig också=)

2007-12-03 @ 00:18:32
URL: http://kinkykarl.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0