Var är kabelen??

I en flytt vet man aldrig vad som kan hända och vad som kan försvinna. Den här flytten har min anslutningskabel kamera/dator gått upp i rök. Jag hade med glädje lagt upp lite bilder på vårt ickerenoverade hus för att ni skulle får se hur "fint" vi har det på sina ställen, men den lille kabelrackarn är spårlöst borta. Min jakt går vidare...

Vi har faktiskt satt igång redan med ett litet renoveringsarbe på övervåningen. I sovrummet och TV-rummet låg en hemsk ( och jag menar hemsk !!!) vit korkmatta med glitter!!!! Ja utropstecken igen, för vem fan lägger in ett glittrigt golv?? Vi var glittriga, strumporna var glittriga, till och med katten var glittrig.

Hur som helst så startade vi boendet i det blå huset med att ta bort glittermattan. Under alla fula plast- och fuskgolv i det här huset ligger fina trägolv som vi planerar att ta fram överallt. I sovrummet var det enkelt, där var korkmattan limmad på masonitskivor, som visserligen var spikade med en miljon småspik, men det var enkelt att få bort. Mattan i TV-rummet gav oss lite mer arbete, den var limmad direkt på ett fiskbensparkettgolv. Tyvärr var parketten så pass vattenskadat att vi beslutade oss för att ta bort den med, men under det låg ett likadant trägolv som i resten av huset, vilket vi båda ändå tycker är finare än parketten.

När den förbenade kabeln är funnen ska ni få se resultatet :o) Men den slutgiltiga planen är att slipa och olja golvet i TV-rummet, och i sovrummet kommer vi nog att måla golvet i en ljusgrå ton. Det är planen idag, men det hinner ändra sig många vändor på vägen :O)


Kommentarer
Postat av: Pysselitens karlslok

Ser fram mot bilder. Jag får egna bilder i huvet av din text men jag kan inte tänka mej att verkligheten är lika illa som bilderna i mitt huve.

2009-01-09 @ 13:23:12
Postat av: Hannah

ÅÅÅh, vad roligt med fina golv, ska bli kul att få se bilder längre fram!KRAM!

2009-01-09 @ 16:36:18
URL: http://schannalle.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Jaaa, glöm inte att åka till Gysinge och studera målade golv! Där kan man få idéer vill jag lova!

Trevligt arbetsläger, förlåt jag menade Helg!!

2009-01-09 @ 18:43:17
URL: http://pysseliten.blogspot.com
Postat av: Erik

Ska bli skoj att hör hur det går med trappan sen ;)

2009-01-09 @ 21:45:30
Postat av: Pysselitens karlslok

Men köp en ny kabele för faselen! Denna blogg suger utan bilder!

2009-01-10 @ 21:27:19
URL: http://pysselitenskarlslok.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0